ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ

KONSTANDINA ALBERTI

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και από πολύ μικρή ηλικία κατοικώ στην Αθήνα. Σπούδασα Ιατρική αλλά δεν εξάσκησα ποτέ το επάγγελμα διότι με κέρδισε η τέχνη. Ασχολήθηκα με τη διεύθυνση παραγωγής και συνεργάστηκα με ανθρώπους της τέχνης του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Από πολύ μικρή έγραφα, μιλούσα επάνω στο χαρτί για όσα ήθελα για όσα αγαπούσα για όσα με πλήγωναν ή με έκαναν ευτυχισμένη.

Η ανάγκη μου είναι να μοιράζομαι με τους αναγνώστες όμορφα βιβλία, που έχουν κάτι να μας δώσουν μέχρι την τελευταία σελίδα τους.

Το Τσάι βατόμουρο είναι μια ιστορία που με πήγε μόνη της. Δεν την είχα σκεφτεί δεν την είχα δουλέψει στο μυαλό μου. Το βιβλίο μου έχει αγαπηθεί, σας έχει συγκινήσει καιχάρη στη δική σας αγάπη έχει γίνει Best Seller. Ευχαριστώ τον εκδοτικό μου οίκο Αέναον για την εμπιστοσύνη και τη μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε στο πρώτο μου βιβλίο με τίτλο Τσάι Βατόμουρο.

Το δεύτερο βιβλίο μου είναι η ποιητική συλλογή Ενοχή Μου Εσύ... και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  Άρωμα.

KONSTANDINA ALBERTI

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ PLATINUM

Evie Pride

H Evie Pride γεννήθηκε στη χώρα του Ελληνικού μύθου!

Το 2014 έκανε τα πρώτα της συγγραφικά βήματα με μεγάλη επιτυχία, αφού το βιβλίο της με τίτλο ΛΕΣ; έγινε μέσα σε λίγους μήνες από την πρώτη κυκλοφορία του Best Seller.

Αγαπήθηκε και διαβάστηκε πάνω από μία φορές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Θαυμάστρια του ΛΕΣ; έκανε τον τίτλο του βιβλίου,ακόμα και τατουάζ. Το βιβλίο Λες; είναι το πρώτο της και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Από τις εκδόσεις Κίτρο επανεκδόθηκε το 2020Από το 2016 είναι Πρόεδρος και Εκδότρια του εκδοτικού ομίλουA & P group Publications, στον οποίο ανήκουν 7 πετυχημένοι και βραβευμένοι εκδοτικοί οίκοι, 3 ηλεκτρονικά περιοδικά, ένα έντυπο, δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί και μια διαφημιστική εταιρία.
Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά.Το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο, Εγώ, η ερωμένη της, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άρωμα.

Λεωνίδας Καραγεώργος

 O Λεωνίδας Καραγεώργος γεννήθηκε στην Αθήνα. Στα πρώτα βήματά του στον επαγγελματικό στίβο ασχολήθηκε με την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας και το σχέδιο κοσμήματος.

Τα επόμενα χρόνια μεταπήδησε στον χρηματοοικονομικό κλάδο, αρχικά στον τραπεζικό τομέα και αργότερα στον κατασκευαστικό, στον οποίο απασχολείται μέχρι σήμερα.

Παρότι η καθημερινότητά του βρίθει υπολογιστικών φύλλων και αριθμών, η αγάπη του για τις ανθρωπιστικές επιστήμες τον οδήγησε να σπουδάσει τον ελληνικό πολιτισμό.

Μέσα από την ενασχόλησή του με το διάβασμα δεν άργησε να ανακαλύψει ότι η συγγραφή αποτελεί για εκείνον μια ψυχοθεραπευτική διαδικασία μέσω της οποίας καταφέρνει να εκφράσει όσα τον απασχολούν.

πρώτη απόπειρα για δημόσια έκφραση ξεκίνησε το 2007 μέσω της αρθογραφίας στο blog «Αντίλογος» του οποίου υπήρξε διαχειριστής.

Το ταξίδι συνεχίζεται με το παρόν βιβλίο στην πρώτη συγγραφική προσπάθειά του.    

Νίκος Βασάλος

 Ο Νίκος Βασάλος είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής. Έχει συνεργαστεί με πολλές δομές στο χώρο της ψυχικής υγείας και με άτομα με αυτισμό στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ψυχολόγος σε ένα κέντρο ημέρας για άτομα με αυτισμό και νοητική υστέρηση στη Δραπετσώνα και διατηρεί το προσωπικό του γραφείο στο Αιγάλεω.

Έχει συντονίσει τη δημιουργία συγγραφικής ομάδας με νέους στο φάσμα του αυτισμού και με νοητική υστέρηση στο φορέα που εργάζεται, και έχει επιμεληθεί την έκδοση του πρώτου βιβλίου με μικρές ιστορίες δημιουργήματα των νέων της ομάδας αυτής.

Έχει δημιουργήσει μια εικονοιστορία για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αυτιστικοί στις κοινωνικές δεξιότητες.

Ζει στο Αιγάλεω με τη σύντροφό του και με ένα μικρό σύννεφο δέκα ετών που όλο μεγαλώνει και μεγαλώνει και μεγαλώνει.

Τα 15 πλήκτρα είναι η πρώτη του συγγραφική δουλειά.  

.Αγγελική Ισχνοπούλου


Η Αγγελική Ισχνοπούλου μεγάλωσε στο Κιλκίς. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τη ζωγραφική, αλλά και την ποίηση. Από το 2016 ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της συγγραφικής όπου και τη συνεπήρε. Την ελκύει ό,τι έχει να κάνει με τέχνη και πιστεύει ότι ο κόσμος μας δίχως τέχνη θα ήταν ένα λάθος. Αποφοίτησε από την ειδικότητα "Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων" κι έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς και εικαστικούς διαγωνισμούς.  


Φλωρεντία Ρήγα


Βιογραφικό

Η ζωή της Φλωρεντίας Ρήγα είναι συνδεδεμένη με τη λογοτεχνία. Κι αν η αγάπη για τις λέξεις την οδήγησε στη Φιλολογία Αθηνών και στο διδακτορικό στη Λογοτεχνία, συστήνοντάς της νέα πάθη, όπως η διδασκαλία και η έρευνα, η ίδια δεν εγκατέλειψε ποτέ το γράψιμο. Παραμύθι, μυθιστόρημα, δοκίμιο ή ποίηση, αποτελούν απλώς αλλιώτικους δρόμους για να φτάσει στην αλήθεια που κρύβει η επιφάνεια.

Φλωρεντία Ρήγα

Εκδόσεις Άρωμα

ΒΙΒΙΑΝ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Γεννήθηκα στην Ερμούπολη της Σύρου το 1954, από μια οικογένεια που κουβαλούσε στην ψυχή τον άγριο διωγμό που υπέστη, στην καταστροφή της Σμύρνης το 1922.

Ήρθε και η κατοχή του 1940, να συμπληρώσει τα πάθη και τις πληγές... Οι διηγήσεις λοιπόν των δικών μου, ευαισθητοποίησαν τον εσωτερικό μου κόσμο, αναζητώντας τις βαθύτερες έννοιες και αξίες της ανθρώπινης συμπεριφοράς, που θεωρώ ότι πριν απευθυνθούμε στους ηγέτες αυτής της γης, εκλιπαρώντας να γίνει επιτέλους «Ειρήνη», θα πρέπει να αναζητήσουμε στον εαυτό μας, στο στενό περιβάλλον μας, στους γύρω μας, την πολύτιμη εξασφάλισή της.

Αυτή η εσωτερική ανάγκη, από τη νεαρά μου ηλικία, δημιούργησε την ακόρεστη δίψα να γράψω για ό,τι θαυμάζω, και ό,τι έμεινε αξιοσημείωτο στο διάβα της ζωής μου. Έκτοτε γράφω μυθιστορήματα, ποίηση, γνωμικά και αποφθέγματα που αρκετά από αυτά τα μοιράζομαι με καλή παρέα στο διαδίκτυο, νιώθοντας εκείνη την ικανοποίηση που ο λόγος, η σκέψη σου, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για το κτίσιμο ενός καλύτερου κόσμου.

Με ευλόγησε ο Θεός να δημιουργήσω οικογένεια, αποκτώντας τρία υπέροχα κορίτσια και προς το παρόν, τέσσερα εγγόνια που μου έχουν χαρίσει την αληθινή γεύση της ευτυχίας!

Εργάστηκα ως γραμματεύς στην Εκπαιδευτική Δυναμική.(Φροντιστήριο Ξέννων γλωσσών).

Ο άσβηστος πόθος μου, ήταν να ασχοληθώ με διδακτικά παραμύθια και μυθιστορήματα, όπου αφυπνίστηκε την κατάλληλη στιγμή. Φιλτράροντας τις αναμνήσεις και αφημένη στο όνειρο τόσων χρόνων, ξεκίνησα να υλοποιώ την επιθυμία μου!

Το πρώτο μου έργο, ένα μυθιστόρημα στηριγμένο σε αληθινές ιστορίες, με τίτλο 'Το πέτρινο σπίτι του λόφου΄, εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2016. Τολμώ να πω με κάθε ειλικρίνεια πως εκτιμήθηκε πολύ από αξιόλογα άτομα που ανήκουν στον χώρο της λογοτεχνίας και αγαπήθηκε από το κοινό που αγαπάει κάθε είδος της λογοτεχνίας.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, γιατί η κριτική τους με ώθησε να συνεχίζω να γράφω και να ελπίζω στην έκδοση των γραπτών μου. 

ΒΙΒΙΑΝ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

Μάγδα Αδαμίδη


Η Μάγδα Αδαμίδη γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στα Χανιά και κατάγεται από το χωριό Καταφύγι Καρδίτσας το οποίο αποτελεί για εκείνη μεγάλη πηγή έμπνευσης. Η συνεχής της ενασχόληση με τη λογοτεχνία και την ποίηση καλλιέργησε μέσα της την αγάπη για τη συγγραφή από παιδί, καθώς πιστεύει ότι το μεγαλύτερο δώρο που έχει δοθεί ποτέ στον άνθρωπο, είναι αυτό της φαντασίας. Από τα σχολικά της χρόνια έχει διακριθεί με ποιήματά της σε περιφερειακούς και πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα από τις εκδόσεις Δυάς με τίτλο Οι Επόμενοι: στα χνάρια των σκιών. Σήμερα, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή, είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή από τις εκδόσεις Άρωμα.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΗΝΑΣ

Ο Βασίλειος Ζήνας γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1990 και μεγάλωσε στην Έδεσσα. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια ζει στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, όπου συνεχίζει την ειδίκευσή του στον τομέα της Νευρολογίας.

Το ''Πρελούδιο''αποτελεί την πρώτη του εκδοθείσα ποιητική συλλογή.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΗΝΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΟΥΛΑ

Η Βιργινία Μαρουλά γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε διαιτολογία αλλά δεν την άσκησε ποτέ.

Σαν καλλιτεχνική φύση που είναι, παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής και συμμετείχε σε διάφορες θεατρικές ομάδες. Μεγάλη της αγάπη όμως είναι η λογοτεχνία.

Η ίδια λέει "Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, διαβάζω. Οι πρώτες συγγραφικές μου απόπειρες βρίσκουν καταφύγιο στα θρανία, τα βιβλία και στα μαθητικά τετράδια της Α΄ Γυμνασίου. Έτσι ξεκινά για μένα το παιχνίδι και η περιπέτεια με τις λέξεις που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα ".

Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει και το αφιερώνει στον άνδρα της Γιώργο Σταύρου και στην οικογένειά της.

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΟΥΛΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΚΑΛΗΣ

Ο Δημήτρης Σόκαλης γεννήθηκε στον Πειραιά από Κερκυραίο Πατέρα και Μητέρα από τις χαμένες πατρίδες της Ιωνίας.

Σπούδασε Ιατρικήν στο Αριστοτέλειον Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εξάσκησε την Ιατρική στο Νομό Κερκύρας και στην Αθήνα.

Από νεαράς ηλικίας ασχολήθηκε, απολύτως ερασιτεχνικά, με τη λογοτεχνίαν συγγράψας ανέκδοτες συλλογές ποιημάτων και διηγημάτων για τους φίλους, άλλους λογοτέχνες συμμετέχων σε Λοτεχνικές Εταιρίες κ.λ.π

Επίσης έχει συγγράψει δύο πολυσέλιδα βιβλία.

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ &

ΠΟΛΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Από τον γάμο του με τη Θεσσαλονικιά Ευθαλία Ιωαννίδου απέκτησε τρία παιδιά: Τον Ματθαίο, τη Γεωργία και τη Φοίβη. 

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΚΑΛΗΣ       

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ PLATINUM

Επικοινωνία

Email: ekdoseisaromaplatinum@gmail.com

Τηλέφωνο: 698-7917851

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

Επικοινωνια

Email: ekdoseisaroma@gmail.com

Τηλέφωνο: 698-7917851

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε