Σχετικά με εμάς

   

Είμαστε εδώ για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, δίνοντας εκδοτική στέγη!

Οι εκδόσεις Άρωμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία, βασιζόμενες σε στελέχη με μεγάλη εμπειρία στις εκδόσεις, υποσχόμενες στους συγγραφείς μας υψηλά ποσοστά και εξαιρετικής ποιότητας εκδόσεις.

Ο πρωταρχικός μας σκοπός ήταν και είναι η έκδοση ποιοτικών βιβλίων, δίνοντας βάση στις ξεχωριστές ανάγκες που έχει ο κάθε συγγραφέας μας και το αναγνωστικό κοινό.

Στον όμιλο επιχειρήσεών μας καλύπτουμε τον συγγραφέα από το στάδιο της έγκρισης μέχρι

και την έκδοση του νέου του βιβλίου.

Η διαφημιστική μας εταιρία, πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα στον χώρο του βιβλίου, με έμπειρους μαρκετίστες αναλαμβάνει τον συγγραφέα και τον προβάλλει στα μέσα.

Το ατελιέ μας αποτελείται από έμπειρους γραφίστες.

Οι επιμελητές μας αναλαμβάνουν τη διόρθωση του έργου σας χωρίς να παρεμβαίνουν σε αυτό και οι τυπογραφικές μονάδες είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν το όνειρο κάθε δημιουργού.


Η επιλογή και τα κριτήρια για την έκδοση ενός βιβλίου είναι αυστηρά καθώς σεβόμαστε
το αναγνωστικό κοινό και τις απαιτήσεις του.
Μέχρι σήμερα η έκδοση και το ταξίδι ενός βιβλίου είχε αβέβαιο προορισμό, με τις εκδόσεις μας,
ένα είναι σίγουρο το ταξίδι θα το καθορίσετε εσείς και τον προορισμό εμείς.

Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου όλα τα έξοδα για την προβολή του βιβλίου και την προώθησή του: συνεντεύξεις, διαφημίσεις (σε ηλεκτρονικά περιοδικά και ιστοσελίδες), εκδήλωση παρουσίασης, βιβλιοκριτικές, δημιουργία σελίδων στα social media για διαφήμιση και άλλες δράσεις προώθησης.

Το έργο θα διατίθεται τόσο στις μεγάλες αλυσίδες βιβλιοπωλείων, σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου των εκδόσεών μας), αλλά και σε βιβλιοπωλεία της Κύπρου, και φυσικά κατόπιν παραγγελίας σε όλα τα υπόλοιπα τοπικά βιβλιοπωλεία της χώρας βάσει της πλατφόρμας του biblionet και του ΟΣΔΕΛ
Οι εκδόσεις μας ασχολούνται αποκλειστικά με τις έντυπες εκδόσεις ελλήνων δημιουργών. 
Εκδίδουμε, περίπου, 40 τίτλους ανά έτος όλων των θεματικών ενοτήτων: πεζογραφία, ποιητικές συλλογές, νουβέλες, θεατρικά έργα, νεανική & παιδική λογοτεχνία, παραμύθια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους πρωτοεμφανιζόμενους Έλληνες συγγραφείς & ποιητές.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ PLATINUM

Επικοινωνία

Email: ekdoseisaromaplatinum@gmail.com

Τηλέφωνο: 698-7917851

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

Επικοινωνια

Email: ekdoseisaroma@gmail.com

Τηλέφωνο: 698-7917851

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!